Pediatrik Nöromusküler Hastalıklar Ünitesi

1991 yılında Prof. Dr. A. Ayşe KARADUMAN tarafından kurulan ünite, nöromusküler hastalıklara sahip (Duchenne Musküler Distrofi, Spinal Musküler Atrofi, Herediter Motor ve Sensoriyal Nöropati vb.) çocukların rutin kontrol ve fizyoterapi ve rehabilitasyon hizmetlerinin yanında, bu alanda yapılan klinik çalışmaların yürütüldüğü Türkiye’deki tek merkez olma özelliğini sürdürmektedir. “TREAT-NMD Alliance” üyesi olup, ulusal ve uluslararası araştırmaların ortağı durumundadır.

Prof. Dr. Öznur TUNCA YILMAZ (Ünite Sorumlusu)

Prof. Dr. A. Ayşe KARADUMAN

Doç. Dr. İpek GÜRBÜZ

Uzm. Fzt. Numan BULUT

Fzt. Güllü AYDIN (Rotasyon nedeniyle Yanık Rehabilitasyonu ünitesinde 1 dönem görevlidir.)

Uz. Fzt. Bilge Nur Yardımcı (Rotasyon nedeniyle 1 dönem bu ünitede görevlidir. Bağlı olduğu birim: Gelişimsel ve Erken Fizyoterapi Ünitesi)